≡ Menu

Leasing in avtomobilsko zavarovanje

V primeru finančnega leasing ste lahko upravičeni do posebnega popust za zavarovanje avtomobila. Zavarovalnica Tilia ima pogodbo s štirimi leasing hišami in v primeru odločitve za to leasing hišo, lahko dobite kar do 50% popusta.

Najbolj se takšna oblika zavarovanja izplača tistim, ki še nimajo svojega bonusa, saj je v tem primeru popust na avtomobilsko zavarovanje najvišji. Vsi, ki še nimajo bonusa dobijo tako 50% popust na zavarovanje AO in kasko zavarovanje. V kolikor že imate nekaj bonusa, dobite razliko do 50% bonusa. Primer: Imate 15% bonusa in tako pridobite še dodatnih 35% popusta. Posebni popust se obračuna na obvezno avtomobilsko zavarovanje in polni kasko. Ne obračuna se na zavarovanje voznika AO+ in dodatne delne kombinacije.

Pogodbo imamo z naslednjimi leasing hišami:

  • VBS leasing
  • NLB leasing
  • Micrat leasing
  • Summit leasing

V kolikor se odločite za katerega izmed teh leasingov, boste tako upravičeni do posebnega popusta in boste tako plačali manj za zavarovanje avtomobila. Iz tega vidika je lahko takšno avtomobilsko zavarovanje cenejše, kot če bi avto kupili s kreditom.

Pomembno je, da nas na leasing opomnite, ko izpolnjujete izračun avtomobilskega zavarovanja, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru obračunali polni bonus, cena pa bi bila bistveno višja.