≡ Menu

Izračun avtomobilskega zavarovanja

Preden podaljšate avtomobilsko zavarovanje ali sklenete prvega, je pametno preveriti ceno za zavarovanje avtomobila. Pri avtomobilskih zavarovanjih prihaja do velik razlik v ceni ob enakih kritjih. Veliko naših strank je prihranilo tudi več kot 100€ s popolnoma enakimi ali večjimi kritji. S tem razlogom smo za vas pripravili izračun avtomobilskega zavarovanja, kjer lahko zelo hitro ugotovite informativno ceno za svoje avtomobilsko zavarovanje. Vpišite čim več podatkov o avtomobilu in obstoječem zavarovanju, saj vam bomo le tako lahko pripravili najcenejše in kvalitetno avtomobilsko zavarovanje.

Za izračun avtomobilskega zavarovanja nas lahko tudi pokličete na telefon 040 564 462 ali nam podatke za izračun pošljete preko elektronske pošte. To lahko storite tako, da skenirate obstoječo zavarovalno polico ali v email napišete podatke o tem, kakšno avtomobilsko zavarovanje želite. Glede na to, da imamo kar nekaj popustov, je boljše, da izpolnite izračun za zavarovanje, ki ga najdete spodaj, saj vam bomo le tako lahko upoštevali vse popuste. Pri tem vpišite tudi telefonsko številko, da vas bomo lahko kontaktirali.

  • Avto
  • Zavarovanje
  • Podatki

Vpišite podatke o avtomobilu
Znamka, tip in model avta (obvezno) - Prosimo, čim bolj natančno:

Moč motorja v KW in leto izdelave avtomobila (obvezno)

Pri kateri zavarovalnici imate trenutno zavarovanje? (obvezno)

Avtomobilska odgovornost (obvezno) - Označite premijski razred (bonus)
na obstoječi polici in ali želite zavarovanje voznika AO+

Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

Želite kasko zavarovanje? - Izberite polni ali delni kasko oz. Brez kaska in premijski razred
(bonus) za kasko na obstoječi polici, če želite polni kasko.

Datum vašega rojstva (obvezno)

Kje imate sklenjeno dopolnilno zavarovanje (dodatno)?

Vaše ime in priimek (obvezno) ter e-mail naslov (obvezno)

Telefonska številka in številka pošte vašega prebivališča. Tako bomo odpravili nejasnosti in vam lahko pripravili izračun brez napak. (obvezno)

Potek zavarovanja in opombe - Vpišite potek obstoječega zav. (približno)
in opombe po potrebi.

Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

posebne popuste za cenejše zavarovanje in zanimive novice
na email (max. 1x na mesec)

Avtomobilsko zavarovanje

V prvem delu izpolnite podatke o svojem avtomobilu in osnovnem avtomobilskem zavarovanju. Vse podatke za izračun najdete na stari zavarovalni polici, tako da je priporočljivo, da jo imate pri izpolnjevanju pri sebi. Pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti vam nudimo različne ugodnosti, saj zastopamo več zavarovalnic. Ugodne cene za tiste, ki že imate 50% bonusa in ugodnosti za tiste, ki zavarovanje za avto sklepate prvič.

Kasko zavarovanje

Če želite kasko zavarovanje, lahko v drugem delu izberete polni kasko, ki zajema vse najpomembnejše nevarnosti in delne kombinacije za stekla, ogledala, svetlobna telesa, divjad, domače živali in škodo na parkirišču. Poljubno lahko izberete tudi posamezne delne kombinacije, če ne želite polnega kaska.

O podjetju

Izračun vam bomo pripravili pri zavarovalni agenciji Ugodno zavarovanje d.o.o., kjer imamo veliko izkušenj s sklepanjem avtomobilskih zavarovanj. Avtomobilska zavarovanja sklepamo za Zavarovalnico Sava, Generali  in Grawe, tako da vam bomo izračun za avtomobilsko zavarovanje pripravili pri eni od teh zavarovalnic. Potrudili se bomo, da vam bomo pripravili kvalitetno zavarovanje in ugodno ceno.

Zavarovalnice

Zavarovanje avta lahko v Sloveniji sklenete pri 7 zavarovalnicah. To so zavarovalnica Sava, Grawe, Generali, Alliaz, Adriatic Slovenica, Ergo in Triglav.