≡ Menu

Izračun za zavarovanje avta

Pred vami je naša nova spletna stran za zavarovanje avtomobila. Naredili smo jo z željo po tem, da bi vam omogočili na enostaven način preveriti vašo ceno za avtomobilsko zavarovanje. Veliko ljudi namreč plačuje preveč za zavarovanje, saj cene že zelo dolgo niso preverili pri konkurenci. Zaradi tega lahko nekateri plačujejo tudi 20% ali 30% več, kot bi za primerljivo zavarovanje plačali drugje.

Za izračun zavarovanja obiščite našo prvo stran, kjer lahko izpolnite podatke o svojem avtomobilu in drugih pogojih zavarovanja. Po poslanem sporočilu vas bomo kontaktirali in vam sporočili ceno za vaše avtomobilsko zavarovanje. Pri tem se bomo potrudili, da vam pripravimo enako zavarovanje (razen seveda, če so vaše želje drugačne), kot ga imate sedaj. to pomeni, da bo zavarovanje zajemalo enaka kritja, kot jih imate na trenutni zavarovalni polici.

Tako boste hitro dobili občutek ali plačujete primerno ceno za svoje zavarovanje. Po želji lahko potem zavarovanje še prilagodimo in vam podamo infomrativni izračun še s kakšno drugo opcijo zavarovanja.

Zavarovanje lahko kasneje tudi sklenemo in to še isti dan, ko vam pošljemo sporočilo o ceni. V kolikor se vam mudi, nas lahko tudi pokličete po telefonu in vam bomo izračun pripravili še hitreje, vse ostalo pa uredili še isti dan. Za kontakt obiščite stran O podjetju.