≡ Menu

Objave o avtomobilskih zavarovanjih

Do sedaj se je na naši strani nabralo že kar nekaj objav o zavarovanju avtomobila. Na tej strani bomo povzeli nekatere izmed njih in dodali povezave do njih.

Cena je pomembna za vsako stvar, ki jo moramo kupiti in pri avtomobilu ni nič drugače. Zelo pomembno je kakšno ceno ima naše avtomobilsko zavarovanje, saj obstajajo velike razlike med zavarovalnicami in z hitrim pregledom lahko prihranimo kar nekaj denarja.

Preberite si: Cena za avtomobilsko zavarovanje

Osnovno ali obvezno zavarovanje je tisto avtomobilsko zavarovanje, ki ga moramo skleniti, če ga želimo uporabljati. Pravilno ime za obvezno zavarovanje je zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Več o tem najdete v Obvezno zavarovanje za avto

Bonus je ena izmed tistih stvari, ki zanima vssakega, saj močno vpliva na ceno za zavarovanje avtomobila. Cena za enak avtomobil je lahko kar za pol manjša, če imamo 50% bonusa. Več o tem si lahko preberete v članku Bonus in premijski razredi

Glede na to, da so obvezna zavarovanja za avto praktično enaka, prihaja med zavarovalnicami do razlik pri kasko zavarovanjih. Pri tem je vsaka zavarovalnica oblikovala svoje kasko pakete. Nekateri jih imajo 5, drugi 3, spet drugi pa imajo samo eno kasko zavarovanje, ki mu lahko dodajamo kombinacije po želji. Pri zavarovalnici Tilia so oblikovali tri pakete, ki se imenujejo Popolni kasko, Splošni in Mini kasko.

Preberite več v Paketi za kasko zavarovanje pri zavarovalnici Tilia

Glede na podane informacije si lahko na naši prvi strani naročite tudi informativni izračun za zavarovanje avtomobila, ki vam ga bomo pripravili v naši zavarovalni agenciji. Izpolnite ga in prihranite pri zavarovanju svojega avtomobila.